Jak vypalovat hry na xbox 360
+13
OGMANLC
Kouba
Lenicka1313
TOm@sz
radels
zilla
Vocas
JerRry
cvrky
watzke
Smaky94
marek.hrbac
Wizzy
17 posters
Xbox 360 :: Xbox 360 :: X360 tutorialy
Strana 1 z 2
Strana 1 z 2 • 1, 2
Jak vypalovat hry na xbox 360
Je to jednoduché
Potrebné věci:
1.Verbatim DL +DVD
2.Vypalovacku na DLka (dvouvrstvy)
3.stahnutou hru
4.potrebne programy
5. FLASH nebo CHIP konzole
Navod
Stahnete si imgburn napr z stahuj.cz
Musíte mít stahlou hru na xbox 360 napr free trackry (pomale)nebo Xbox sky (rychle)
Až to budete mít tak byste meli mít když to extraktujete soubory dva .ISO a .DVD
Jestli nemáte .DVD tak si stahnete z sekce Downloads Xdvdmulleter a vlozte tam iso a dejte create .DVD
Spuste Imgburn dejte Write image file to disc pote vyberte soubor .DVD !!!! spolu s iso musi byt u sebe !!! tzv ve stejne slozce a jeste jediny co musite udelat zaskrtnout Verify vypalováni trva cca hodku tak musite zatim hrat neco´jineho
Jo a jeste se to musi vypalovat rychlosti 2.4x jinak to xbox neprecte.
I víc klíďo ale čím víc tím větší vaše blbost tzv blbe nacitani dvd v mechanice xboxu nebo uplnou nefunkcnost dvd!!!
Doporuceni :Nemít zaplneny Harddisk kvuli tomu sem znicil DVD DL
Good Luck preje Wizzy
Potrebné věci:
1.Verbatim DL +DVD
3.stahnutou hru
4.potrebne programy
5. FLASH nebo CHIP konzole
Navod
Musíte mít stahlou hru na xbox 360 napr free trackry (pomale)nebo Xbox sky (rychle)
Až to budete mít tak byste meli mít když to extraktujete soubory dva .ISO a .DVD
Jestli nemáte .DVD tak si stahnete z sekce Downloads Xdvdmulleter a vlozte tam iso a dejte create .DVD
Spuste Imgburn dejte Write image file to disc pote vyberte soubor .DVD !!!! spolu s iso musi byt u sebe !!! tzv ve stejne slozce a jeste jediny co musite udelat zaskrtnout Verify vypalováni trva cca hodku tak musite zatim hrat neco´jineho
I víc klíďo ale čím víc tím větší vaše blbost tzv blbe nacitani dvd v mechanice xboxu nebo uplnou nefunkcnost dvd!!!
Good Luck preje Wizzy
Naposledy upravil Wizzy dne Sun Jan 11, 2009 3:54 pm, celkově upraveno 2 krát
problém
Wizzy napsal:Je to jednoduché
Potrebné věci:
1.Verbatim DL +DVD
3.stahnutou hru
4.potrebne programy
Navod
Good Luck preje Wizzy
zdar,
udělal jsem vše podle tveho navodu (dal sem rychlost 2.4 atd.) a v xboxu mi to píše:TO PLAY THIS DISC,PUT IT IN AN XBOX 360 CONSOLE. prosimte porad mi co s tim.
marek.hrbac- Starting
- Poeet p?íspivku : 3
Registration date : 31. 08. 08
Re: Jak vypalovat hry na xbox 360
Wizzy napsal:ok chapu a máš FLASH či CHIP???
ja nevim ani co to je????
marek.hrbac- Starting
a ten flash je v xboxu???marek.hrbac napsal:Wizzy napsal:ok chapu a máš FLASH či CHIP???
ja nevim ani co to je????
EDIT:myslim ze nemam ani jedno,ale myslím ze mam FLASH,
marek.hrbac- Starting
aby ti sly vypalky musis mit flash stoji 1000 a mas ho staci GOOGLIT jmeno Kanalizator
Naposledy upravil Wizzy dne Sun Nov 07, 2010 12:44 pm, celkově upraveno 1 krát
Tak vypaloval jsem to podle tvého (zřejmě nefunkčního) návodu.
Stáhl na stahuj.cz ten program na vypalování , spustil , dal vypálit (prostě všechno podle toho návodu - 2,4x rychlost prostě všechno)
Super , po hodině jako hotovo.... Dám disc do Xka a hodí mi to bílou obrazovku s textem To play this disc,put it in an xbox360 console (ve více jazycích)
Tak jsem googlil , protože mi to připadalo divný že to nefunguje když sem všechno dělal podle tebe...
Stáhl Fallouta 3 z torrentu , všechno ok na 100% stažený.
odkaz co jsem stahoval
A našel jsem toto
http://xbox360help.blogspot.com/2007/03/play-disc-put-xbox-360.html
Ale pochybuju ,že ti to pomůže .Já to zkoušel a nic.....
Stáhl na stahuj.cz ten program na vypalování , spustil , dal vypálit (prostě všechno podle toho návodu - 2,4x rychlost prostě všechno)
Super , po hodině jako hotovo.... Dám disc do Xka a hodí mi to bílou obrazovku s textem To play this disc,put it in an xbox360 console (ve více jazycích)
Tak jsem googlil , protože mi to připadalo divný že to nefunguje když sem všechno dělal podle tebe...
odkaz co jsem stahoval
- kód:
http://www.torrentz.eu/3e8eb76f74e496eb503cb6cb3bb04d26ad8dc62a
A našel jsem toto
Smaky94- Starting
- Poeet p?íspivku : 2
Registration date : 21. 11. 08
Doporučuji číst minulý clanky !!! asi nemas flash ne ty xboxere sakra to ti neveme kdyz nemas flash a taky duvod je palení souboru .iso ale má se pálit .dvd soubor a nebo ze palis na dvd-dl pro funkcnost dvd + dl !!!Smaky94 napsal:Tak vypaloval jsem to podle tvého (zřejmě nefunkčního) návodu.
odkaz co jsem stahovala stejně to nakonec bohužel nešlo . Takže zřejmě máš chybu v návodu. Bohužel musim tenhle návod nedoporučit...
- kód:
http://www.torrentz.eu/3e8eb76f74e496eb503cb6cb3bb04d26ad8dc62a
A našel jsem toto
DVD+DL jsi nikde nepsal ...
A kdo tady psal , že nemám fashlej XBOX ? Ty xboxere ?
Jinak vypaloval jsem normálně .dvd ,ale bylo to na DVD-R DL
Škoda , že jsi to dřív nenapsal
A kdo tady psal , že nemám fashlej XBOX ? Ty xboxere ?
Jinak vypaloval jsem normálně .dvd ,ale bylo to na DVD-R DL
Škoda , že jsi to dřív nenapsal
Smaky94- Starting
Registration date : 21. 11. 08
XBOX 360
Ještě 1 důležitá věc.Stahovat hry ve formatu PAL ne NTSC(to pak nejede,to je tam pak bila obrazovka a pise to at vlozim disk).
watzke- Starting
- Poeet p?íspivku : 1
Registration date : 01. 12. 08
chci se zeptat, když nemám ten soubor .DVD v návodu máte, že v programu XDVDMulleter otevřít .iso zvolit create DVD.
Já tam žádnou volbu create DVD nemám.
Já tam žádnou volbu create DVD nemám.
cvrky- Starting
Registration date : 10. 12. 08
Re:nemam .dvd
Poradím zaprvé zase to tu bude online!!!
Musíš dat 1. View ISO details
2.Dáš tam hru v ISO kterou jsi stahnul
3.jakmila budes dal das OTHER a tam make .dvd file
A je to
Musíš dat 1. View ISO details
2.Dáš tam hru v ISO kterou jsi stahnul
3.jakmila budes dal das OTHER a tam make .dvd file
A je to
Díky za radu.Ještě bych se zeptal na ten stealth, abych mohl hrat po netu. Touž mají ty kopie v sobě nebo je to tam potřeba nějak doplnit?
cvrky- Starting
Registration date : 10. 12. 08
to je v primo v tom .iso souboru a jestli mas flash 1,4 tak bud zatim v poho ja na live lezu kazdy den a vpoho
By ste mohli hrát palenky musíte mít FLASH nebo CHIP
Další věc ,je že musíte v mellerbetu vytvořit .dvd soubor ,který pak v img burn vypálíte a jestlli ste mě nepochopili tak ste mega lamy
Další věc ,je že musíte v mellerbetu vytvořit .dvd soubor ,který pak v img burn vypálíte a jestlli ste mě nepochopili tak ste mega lamy
JerRry- Starting
Registration date : 10. 01. 09
to jim vysvetluji furt a .dvd soubor nekdy je soucasti stazeneho packu takze nemluvis uplne pravdu a jeste jednou takoveto vyjadrovani a letíš!!!
Region free
Zdravim, chtěl jsem se jenom zeptat, jestli mi pojede hra, která není REGION FREE?
Vocas- Starting
Registration date : 18. 01. 09
!! číst vše co tu je
pokud to je PAL a mas konzoli z evropy tak je to ok
pokud to je NTSC a mas konzoli z evropy tak je to na pytel
pokud to je PAL a mas konzoli z evropy tak je to ok
pokud to je NTSC a mas konzoli z evropy tak je to na pytel
vypalky
čuste lidi...dělal jsem paleni dvd presně dle vas...ale vždy 3dvd (2 na mam notebooku a 1 na notebooku od přitelkyně...)mi to uděla toto
http://picasaweb.google.cz/zilla0599/Pictures?authkey=Gv1sRgCMis4N-VqfvIZQ#5361746770223062802
prosim o radu...diky moc
http://picasaweb.google.cz/zilla0599/Pictures?authkey=Gv1sRgCMis4N-VqfvIZQ#5361746770223062802
prosim o radu...diky moc
zilla- Starting
Registration date : 23. 07. 09
Měl jsem stejny problem je to VYPALOVACKA koupil jsem externi kolem tisíce a jede!
externí vypalovačka
koupil jsem taky externí ale nelibí se mi to...první hra uplně ok...druha v 80% se při instalovani do boxu sekla...a třeti tu to ani nenačtě...kura co stím...
vypalovačku mam tuto
http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=10514500J000000UWS
vypalovačku mam tuto
http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=10514500J000000UWS
zilla- Starting
Registration date : 23. 07. 09
Co mam delat
Vsechno delam podle navodu a dam dvd do xboxu tam se mi to ihned nacte a ukaze me to play ale neukaze se me logo hry a kdyz dam play ukaze se me logo xboxu a vic nic co mam teda delat prosim o radu prisel jsem uz o 5 dvd
radels- Starting
Registration date : 15. 09. 10
sorry
Čau budu znít jako mega k***t, ale nezjistil jsem co znamená flash nebo chip? Muže té mi to někdo podrobně popsat dekuji moc „!
TOm@sz- Starting
Registration date : 28. 09. 10
Určitě bych se nebál navštívit http://www.supergamer.cz/xbox-360-c-908.html. Jedná se o mého favorita a nedal bych na něj dopustit. Jednoduše nejlepší obchůdek u nás – navíc ceny jsou opravdu nádherné. Vše, co jsem zde zatím podnikl, nemělo jedinou chybku. Nikoho nepřekvapí, že právě tento ochod vřele doporučím.
Lenicka1313- Starting
Registration date : 24. 10. 10
Strana 1 z 2 • 1, 2
Similar topics
» Torrenty z bt.xbox-sky.com
» flash Xbox 360
» Xbox 360 Prodam
» Czech Xbox Live
» Kde jste koupily Xbox ??
» flash Xbox 360
» Xbox 360 Prodam